Trainingen op het gebied van huurincasso

 

Training Huisbezoek bij betaalachterstanden

€ 1.095 per persoon, excl. btw, twee dagen

- maandag 27 mei en maandag 10 juni 2024 - Mercure Hotel  Amersfoort Centre

Deze training is bedoeld voor medewerkers en leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor de incassoresultaten van de corporatie en die op zoek zijn naar theoretische kaders en praktische handvatten voor het afleggen van huisbezoeken.

Inhoud
In deze interactieve training leert u hoe u het eerste contact aan de deur legt en hoe u inzicht kunt krijgen in de schuldenproblematiek van uw huurder. Tevens leert u hoe u met weerstand kunt omgaan en hoe motiverende gespreksvoering als techniek ingezet kan worden.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.


Workshop Sociaal incasseren

€ 1.095 per persoon, excl. btw, twee hele dagen

- dinsdag 24 september en dinsdag 8 oktober 2024 - Mercure Hotel Amersfoort Centre

Deze workshop is voor hoofden financiële zaken, hoofden wonen, incassomedewerkers, debiteurenbeheerders en beleidsmedewerkers van woningcorporaties die meer willen weten over ‘sociaal incasseren’, meer kennis wensen over schuldhulpverlening en willen ontdekken wat zij nog meer kunnen doen om in een eerder stadium problematische schulden te signaleren.

In deze interactieve workshop van één dag leggen we uit wat sociaal incasseren is en hoe u het kunt toepassen zodat het én een beter financieel én een beter sociaal rendement oplevert.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.


Training Telefonisch incasseren

€ 1.095 per persoon, excl. btw, twee hele dagen

- dinsdag 1 oktober en dinsdag 15 oktober 2024 - Mercure Hotel Amersfoort Centre

Waarom sommige arme mensen domme dingen doen

De training Telefonisch incasseren is bedoeld voor medewerkers en leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor de incassoresultaten van de corporatie en die op zoek zijn naar theoretische kaders en praktische handvatten voor het verbeteren van de gespreksvaardigheden bij telefonisch incasseren.

Tijdens deze training leert u hoe u verschillend gedrag van uw huurders kun herkennen en hoe u dit gedrag kunt ombuigen naar constructief gedrag. Met als doel om samen met de debiteur tot een gedragen oplossing te komen.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.


Bovenstaande trainingen zijn een co-productie met Faircasso.

Trainingen op het gebied van huurincasso

Partners

Partners                    Partners                    Partners

Updates Studiedag Huurincasso

Klik hier voor alle items

Terug naar boven